Мы тут пагаВарили зь

На Сайте ВунДэрКинд.
А Вун сыдыть соби Ж дэсь
И мна но РимКУ ЗЬ Кизк.

Мы з Дима зь во ходыЛЫ Й
И й ф госты, шо хатиш,
До й МайЯйКовскых, ох, ты!
Щэ й Майя Зь КрыкСтальЛиньСьК.

Крав чукЧА Ж чагы гындэ й.
Да й во оно вже Жь ныц
Ны хочет, щоб чуЖые
СМИельЛись сце й над зид К.

Вот так но вам гучытысь:
ПукСтыя коб сраниц.
Дэ мэтр над фси пиит.


Рецензии