Новые крылья

Де, земле моя, твої крила,
Твоя піднебесная воля,
Невже чужеземная  сила -
Майбутня твоя справжня доля?

Чия ж то ворожая сила
Тобі твої крила в'язала,
Твою воду чистую пила
Та серце твоє катувала?

Тепер ти волаєш, безсила,
Та душу шматочками краєш,
Навіщо ж тобі тії крила,
Що ними літати не маєш?!

З яскравою вранці зорею
Для ліпшої, славної долі
День прийде, і ось над землею
Зростуть інші крила - для волі!


07.03.2014
 

 
 
 
   

 


Рецензии