Герою

Пішов у неминучий світ,
Пішов з життя, що так бентежне,
Герой народних дисциплін,
До нас вже звідти не поверне.

За волю, правду і любов,
Неначе криком долі опалимий,
Серед пострілів й промов
Незламний був він і нестримний.

Дух свободи, як святиню
Крізь боротьбу й вогонь проніс,
Щоб не просити милостиню,
І не зроняти більше сліз.

Герой страждань, надії й мрій,
Пішов спокійно, без моралі.
Він досі з нами як живий,
В очах ні смутку, ні печалі.

Його з часом не забудуть;
Він сам собі і винний і суддя.
Нехай Господь на небесах вже судить,
Тільки б миру дав нам і життя.


Рецензии
чарівні слова. це неймовірно

Маргарита Грабаренко   03.08.2014 18:47     Заявить о нарушении