***

Так менi кортить сама з собою
Просто пересидiти,коли прийшла бiда.
Нi до кого не звертатися з мольбою.
Стати раптом ,як ота стiна -блiда.

Звiсно, не стогнати i не рвати душу,
Не блукать годинами з кута в куток.
Знов перетерпiти все я мушу,
щоб не отримати в один кiнець квиток.

Ця пристрасть вже  давно згасає,
Нема вже пороху в порохівницях,
Я сил горiти вже не маю
Емоцiї погибли у в`язницях.

Не можна увесь час страждати.
Рвати кожен раз себе на сто частин.
Сьогоднi я повинна спокiй мати.
Вже чути зов непiдкоронех вершин.


Рецензии