Плакала мати...

Плакала мати в ночі,
Син приснився її:
Лице перекошене,зле,
Жахливе, таке чуже.

Щосили ударив її:
-  Гроші давай мені!
Матері плечі тряслись:
-  Боляче, син, зупинись!

Батько не спав у ночі:
-  Господи,  кара мені?!
І постарілий зараз.
Ліки від серця дістав…

…Сина не вберегли
Від прірви, від наркоти.
Син десь блукає в ночі,
Життя загубив, не знайти.

Давно він уже не в собі,
В залежності і забутті,
Над прірвою смерті в житті
Горя, скорботи в сім’ї.

День настає   коли,
Діти розумні в житті,
Батьки радіють в душі:
Діти, як квіти в сім’ї.

Тож  майте любов до батьків,
Цінуйте  життя – дивосвіт,
Даруйте добра промінці,
Хай Святість сіяє в душі!




               


Рецензии