Чекатиму

Я чекатиму на тебе, чуєш?
Чекатиму крізь дощ та сніг,

Чекатиму,коли мене не любиш,
Коли в душi твоїй мороз пробiг.

Зiтхатиму,ковтаючи повiтря,
Думками буду з тобою в унiсон,

Мiй любий друже,Моє нiчне страхiття,
За що ж менi страшний цей сон?


Рецензии