Будеш мати насолоду...

Не брешу,- сама побачиш,
Можу ще,-повiр...
Я,практично, тепер Мачо,-
Прочитав я твiр...

Камасутра,вродi,зветься,-
Знаю все i як...
Половий гiгант тепер я,-
Не якийсь маньяк...

Фору хлопцю дам любому,
Спать тобi не дам...
Перед сексом-стопка рому,-
Дiе,як бальзам...

Будеш мати насолоду,-
Я кажу тобi...
Прийми мене,як нагороду,-
Правда, увi снi...


Вдохновение:

„На тебе сошелся клином“
Виктор Гусак
http://www.stihi.ru/2014/03/04/7727


P.S.
Украинской клавиатуры
не имею и,самое главное,не уверен,что грамматически
всё верно...


Рецензии