Нескорена

               
Я напівросіянка. Я напівукраїнка.
Кожен пращур – не зайда,
З діда – прадіда тут.
Тож в мені невід,ємна
І місцева говірка
І державної мови
Віковічний статут.

Синьожовте знамено,
Де колосся і небо,
Тризуб – символ Вкраїни –
Бог Отець, Син і Дух –
Не скорялись нікому
І не мрійте, не треба!
Ваші братні обійми
Вже тісніші ядух.

Україна ніколи не впаде на коліна.
Не надійтеся, пружна,
Не розбить на друзки.
завжди  буде , як Трійця,
всесвята й неподільна.
Так було, так і буде!
На роки.
На віки!


Рецензии