Лукавство

Хто в церкву ходить до обідні,
Хто в синагогу, хто в мечеть.
Багаті їдуть, ситі, бідні,
Коли болячка припече.
Смиреннії кладуть поклони,
Благають прощення гріхів.
Лукаво чхають на закони,
Смиренно кормлять ворогів.
Опісля, завтра, знов поклони,
Лобами гепають об діл,
Не молитви – лише прокльони,
Бридке шипіння замість слів.
За що такий апокаліпсис,
За що такий армагедон?
І замість ангелів нам – біси,
Брехня, руйнація основ.
2012. г.


Рецензии