Слава нации...

               16-02-2009

А хто поїхав по світах шукати долю,
Чи зветься зрадником людина ця для нас?
Чи українець той - хто жиє лишень в Україні?
Та й долю прочує таку - яка для всіх...
   Слов'янин - салом змащує у нас горілку,
   А "інородець" салом змащує - вино!..
   Мордвин з татаркою - також є українці
   БОГ - дай, щоб їм "везде" в нас було "харашо"...
А "негри" вже давно живуть у Закарпатті,
І чукчи Львів - теж мають за "намет"!..
В'єтнамець з туркою - стають у нас "хохлами",
З китайців - "греблю можна вже згатить"!..
   А "москалі" - то хто вони і що за "людэ-э"...
   А чи були ми всі - із "Київських князів"?..
   А може "покопаємо" ще трохи,
   Та й "корені" по "крові" - зможем відзнайти!..
Чому в нас ставлять тільки запитання?..
Та й сумнів загоняють в ухо нам усім!..
Калмик з литовцем - теж їдять галушки!..
Куліш з борщем - то страва світова?
   Та й чубчик у Європі - вже давно по моді...
   А в вишиванці - слов'янська вся краса...
   І всі в державі "підданій" - є "українці"?
   І всі "хто в нас" - "це наш націонал"!..
І ти за "них", за "безлад" - не гріши!
Бо економіку зломали все ж "єyреї"!..
І на "уши" весь світ вони звели!..
Та цей "Н'ю-Йорк" в "єyреїв" - за столицю!
   Де всі танцюють та підспівують під них...
   Чи довго будем "нагинатись" - за "чиїсь придатки"?..
   Чи "вузол рабства" - порубаем на віки!..
   Віднині наша "доля" - вибирає ВОЛЮ на завжди...


Рецензии