341. Канада

Америка.
Канада.
Оттава.
Монреаль.
Элсмир.
Мелвилл.
Виктория.
Линкольна моря даль.
Юкон.
Маккензи.
Фрейзер.
Гудзонова залив.
Ванкувер и Калгари
и Девисов пролив.

Ліда Хіжняк 26.02.2014. 21-42.


Рецензии