Боевик Ярош из Правого сектора

                У ночi я бачу жах,
                Сниться птиця на гiлках,
                Не синиця, не горлиця,
                Двухголовий царський птах.


                Бiль така, мов в жопi - цвях,
                В серцi, сльози на очах...
                Як би так не залишиться
                Головi моїй в кущах.


                Хай не брешуть, "пусть не лгут",
                Що фашистський лiлiпут,
                Сектористи-терористи
                Полонених не бируть.


                У моїх кишенях пуд
                Куль, гранати для споруд.
                Будемо стрiлять, не вiшать,
                Бо я добрий Робiн Гуд.


Рецензии