Правда про Украiну

Страшнішої країни я не знаю
Здогадуюсь, що інші теж такі
Зло в світі цім від краю і до краю
Все зло піде в історії віки

Щоб так казати, звісно, є причини
Не раз мене до страти прирекли
Страшні володарі держави України
Себе й державу вкотре прокляли

Уся моя вина була лиш в тому
Що трапивсь зрадникам отим до зору
Загрозу вбачили в мені вагому
У страті ж мене вбачили опору

Вірш не розкриє вам всієї правди
Багато виклав я її у прозі
Про шлях борні за честь і проти зради
Доки є сил, іду по цій дорозі

03.03.2014 р.


Рецензии