В ритм сили

В ритмі сили йди вперед,
Закидай же всі страхи,
Відкривай для себе світ,
Ще новіші береги..

В ритмі щастя ти взлітай,
І не бійся , не впАдеш,
І ні в кого не питай,
Відповіді сам знайдеш.

В ритмі радості лови,
Кожну мить, кожну годину,
В цю секунду проживи,
Й надихни близьку людину..

В ритмі сили йди, довірся,
Перевірений вже шлях,
Ти себе пізнай, відкрийся,
Крила вільні - все в думках!


Рецензии