Тримаю...

Всі тягарі зняла якось,
І в сенсі чуда бачу щастя,
Що не збулось, - те не збулось,
А інше все помалу вдасться...

За кожен крок кажу "спасибі",
Хоч і спіткнусь, бува, не раз...
Я вдячна Богу - бо є вибір,
Знайти - згубити, - всьому час.

І погляд в очі - це важливо,
Без покарань нема гріхів,
Нема веселки, щоб без зливи,
Немає співу без птахів...

Але є я, є думка, сила
Пізнати все, і жити так,
Щоб потім знали - я ЩАСЛИВА,
Моє життя - в моїх руках!


Рецензии