моральне вбивство

ти відпустив, коли я тільки наважилась натягнути усі свої струни
оголити себе.не частково
а повністю
показати, на що здатна
а тепер залишилось лиш відокремити однорідні думки про тебе несправжніми комами-вбивцями

сльози.гнів.розчарування
депресія, що почала нове життя
хвороба.я не вилікую її
хвороба тебе.
недастача тебе.
переливання твоїх клітин у мій головний мозок

тягнеш за патлі.вириваєш шкіру з нігтями. шматуєш мене
вбиваєш всі течії амфотерної особистості

я виринаю з цього жахливого світу
вдих-видих
перший день без тебе,
а мене вже обличчям в багнюку
показали своє місце
хто я насправді. без тебе

химерна.несправжня
пуста
чудове перевтілення.подумала я
засмієшся. відповіси

іронія життя.таке буває
хтось повинен з нас піти
вилікуєшся - зателефонуй
я буду радий

додав: все буде добре

ти жива

20.11.2013
інфантильна


Рецензии