крик

вона хотіла солодких думок про тебе вночі
коли ти так занадто поруч
коли вона вважає себе беззахисною
коли лиш ти.вона.
ні.ВИ.але вона - одна

думаєш, що знаєш про неї все?
її думки, погляди, смаки?
дурник!
ти завжди на 2 кроки вперед тягнеш її за собою

вона не має вибір.чи має.заплуталась.
вцепившись у твоє волосся
коли твій запах виїдає сенс життя
а існує він взагалі без тебе?
але це вже її філософія, яку ти відверто ненавидиш!
зручно, коли вона мовчить тобі у спину

урок.зар.літ.кохання з першого погляду.мастер.маргарита.
відчуй різницю ваших почуттів
то є любов?чи сміх?
удавана близькість тіл
навіщо розмови, коли є тіло-дія-результат?

а чи будеш ти чекати її усе життя?
коли вона сидітиме у метро щаслива
без твого надокучливого стану.


Рецензии