***

Як можна тебе не любити...
За ці очі яскраві,
За посмішку щіру,
Близкуче волосся і
Сміх твій дзвінкий.
Легкий аромат
Квітучого поля.
Стан бездоганний,
Летючу ходу...
В тебе закохався
Одразу,без тями.
Ти викрала серце
Моє на завжди...
Як жити без тебе,
Я зовсім не тямлю...
Буваєшь сумна ти...
Коли загадкова...
Но дуже я хочу і
Бога молю,щоб
Очі твоі яскраві,прекрасні
Не знали сліз горя і
Смуту,печаль...
Хочу щоб ти була
Самою щастливою!
Кохаю без меж тебе,
Ластівко моя!!!
;;;


Рецензии