Чому?

Чому уві сні?
чому, що ночі?
Чому не зберіг?
Чому чи хочу?
Чому вмираю?
Чому, що ночі?
Чому в ранці знову ожива?
Чому чекаю?
Чому завжди мовчу?
Чому вбиваю?
Чому кудись біжу?
Чому так тихо?
Чому без неї не живу?
Чому кричу?
Чому в тиші засинаю?
Чому все життя в собі питаю?
Чому відповідь не маю?
Чому...


Рецензии