Вони не просто вийшли на майдани

Вони не просто вийшли на майдани,
Щоб заявити про свою свободу…
Вони прийшли -  щоб скинути кайдани –
Здобути волю для всього народу…

За спини «Беркутів» сховалися тирани…
Придумують диктаторські закони…
Та не врятують покручів паркани –
До лав борців стають нові загони!

По всій країні піднялись майдани!..
Мов хвиля шириться, росте народний гнів…
Його не втримають ні «Беркут» ні «Титани» –
Народ піднявся!.. Він уже прозрів!!!

«Небесна сотня» та мільйони інших
Сказали: - «Ні кривавому диктату!»…
Ми любим мир… шануємо всіх друзів…
Гостей завжди запросимо до хати…

Але прошу: - не йдіть до нас з війною… -
Земля горіти буде під ногами…
За Україну -  станемо стіною…
І Боже збав нас - стати ворогами…

Лютий – Березень  2014р.


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.