Закляття на бiй з ворогами

Вірш - наслідування ліричної пісні Д. Хассельхоффа.

Каждый народ мира имеет право на сопротивление угнетению, насилию, на неассимиляцию, а также на самозащиту при внешней агрессии.
 

Друже,
       чом Тобі сумно?
Ти ж чуєш: Україна в серці в нас!
Тож годі боятися!
                Нумо!
До зброї хутко –
                лине час!
До бою
            готовий:
              хіть помсти
                знеболює рани!
Знай: з тими,
         хто прокляв нас –
                Кров ’ ю
малою вже не обійтись!
Їм власне їх слово
      огиди й ненависті
                вироком стане!
Свій код історичний і правду
Візьми на щит – за це борись:
 
Як нам чудово живеться – у вільній Вкраїні:
Мова цвіте на просторах від Львова до Луганщини,
Не марна загибель мільйонів при подоланні перешкод!
Голодоморам несила була зламати мій народ!!!
 
Знаю,
Доля лякає:
Хребти борцям ламає вражий кий...
Ти ж кинь
   страх за тіло
             – і зграю
Шматуй койотом, кров їх лий!
Мершій
       підійми
             помаранчеву
                стрічку
                з підлоги,
Золу
   звинувачень
            й образи
Відкинь у вибору момент!
В молитві
          про милість
                герою чи вбивці
звернися до Бога!
Здох ворог! На трупах спецназу,
Клянися псів здолати вщент:
 
"Сонце свободи засяє народам Росії,
Мова цвістиме у межах від Вісли до Абхазії!
Загибель імперії вкриє малі народи світлом мрій…
І вчені, і церква, і люди Росії – не подолали етнос мій!"
 
м. Київ,
2007-2008, 2011
Збірка: "Орел - Nightingale"
 
Вірш не закликає до міжнаціональної ворожнечі 
і не пов"язаний з жодною із нацменшин України чи народом світу.
На сьогодні в інформаційному полі засвідчено вияви неприязні і навіть ненависті "вчених" (Родін, Марчуков, Вассерман), "церкви" (заяви РПЦ), суспільства загалом (опитування Левади-центру та інших соцструктур) до Української Революції та української державності, українства як такого...


Рецензии
Да... Ненависть бесплодна. Мертвое не может родить живого.
Вы сгинете. Потому что "украинство" - удел проклятых Богом и презираемых людьми.

Племянник Монаха   22.09.2015 05:51     Заявить о нарушении