***

 Поглянь, навколо квітне рідна Україна,
Яку в піснях народ мій прославляв!
Даруй же, Боже, сили Батьківщині,
Щоб квіти-душі розквітали у садах,
І по-весні вони б не облітали,
А сяяли на шовковій траві.
І люди всі щасливими враз стали,
На нашій рідній і святій землі!


Рецензии