Вiншаванне жанчынам на 8 Сакавiка...

Каханыя!
       Любыя!
               Мілыя!
Найпрыгажэйшыя!
                Шчыра
віншуем!
         Віншуем са святам!
Усяго вам жадаем багата!

Жадаем вясны вам бясконцай!
Кахання!
       І шчасця да донца!
Усмешак!
      Пяшчотных далоняў!
І радасці!
             Незлічона!


Рецензии