Геть, запроданцi!

"Ще не вмерла,Україна!"
Не схилилась голова
I не стала на колiна!
Не надiйтесь ,господа!

Грiзний голос роздається
З запорiжського Днiпра.
Чи забули ви про Сечу?
Схаменiться,господа!

Посповзлися всi гадюки!
Геть у схрони,господа!
Не дозволимо,падлюки,
Рушить мирнiї мiста!

Не поможуть i мандати -
Казакам на це плювать!
Вас нагайкой будуть гнати -
Шашки щоб не замарать.

Прокляне вас рiдна мати,
Запроданцiв i хапуг!
Досить в Києвi брехати!
Ваше мicце - де пацюк.

З буловою йде громада,
Щiра,вiльна,бойова!
Вiд Хмельницького Богдана
Сила духа їм дана!


Рецензии