Украине

Слава  Україні, Героям Слава!

Пробач Україно, поїхали ті,
Хто й гадки не мав про відїзд у житті.
Ми зараз з тобою, схилили чоло,
У світлі подій на душі запекло.

Загиблим Героям є місце в раю.
І серце в долонях я їм віддаю.
І бачать вони, крізь розвиднення хмар,
Що є перемога й похнюпився цар.

Поплач рідна ненько, змий слюзами той жах,
Вогонь барикад, що палає в пітьмах,
Схили прапори у скорботні ці дні,
Повагу віддай всім загиблим в війні.


Хай Cлава Героям лунає в віках,
Вони вічно з нами, у наших думках.


Рецензии