02. 03

Так хочеться туди,до тебе
В той інший,недосяжний світ
Де у мені нема потреби
Туди,де не потрібен кіт.

Ти там?Привіт…

Мрійливий вітер зближає наші руки
Такий холодний,але такий близький
Стукіт!
Серце завелося на ритм казкової,первинної весни
Шалені дні…
Вони не втрачені
Вони нові.


Рецензии