Укра на, вона зараз така!

Терпи,терпи милая,сльози ковтай.
Свою русу косу не розплітай!
Хай небо палає,земля хай тремтить,
ніхто хай не взнає,як серце болить!

Ти сильна,моя дівчинко!
Ми,все переживем!
Тримайся лиш,що сили,
а вихід ми знайдем!


Рецензии
Христина! вихід-в нашій єдності, і тоді ми нездоланні.Загляньте до мене.

Владимир Солошенко   19.11.2014 15:45     Заявить о нарушении