Чемпионат мира - вид из... Украина

                08-06-2012
              Чемпіонат миру 2012


Нам прорубали хоч трішечки "вікно в Європу",
Яке ж це щастя - бачити цих "посланців" на українському порозі...
Ми майже місяць жили з "європейським почутям",
Та на собі відчули свято, що це таке
 - Чемпіонат з Футболу...

Приємно, бо на всіх ЖеДе вокзалах "щиро" всіх вітали -
Там туалетні брами "обнулили" й безкоштовно відкривали.
Спасибі мерам за це "цікаве" гостево-гостре почуття...
Частіше б "хлопчаки" ганяли м'ячика у полі.

За це б і ми вклонились цим вельми шановним "панам"
Великим "раком" на своїх колінах - голі...
Хто ж без них нам допоможе
- "втілити велику Мрію" !!!
Щоб цей "чемпіонат" в ЖеДе вокзалах тягнувся повсякденно ???

Не встигло багаття вже від "футболу" догоріти,
Як знову усе повернуто на "круги своя"...
І в жебраків забрали
- "Європейське почуття"...

Але лишили нам лишень "американську мрію"...
Спасибі вам "Макдональдси" за ваше туалетне,
Відкрито-свіже
- ЖеДе вокзальне безкоштовнe відчуття...





 


Рецензии