Рiдна мати Россия, ты ночей не доспала

Рiдна мати Россия ,ты ночей не доспала
Ти водила мене у поля край села
I в дорогу далеку ты мене на зорi проводжала
I рушник вишиваний на щастя, на долю дала


Хай на ньому цвіте росяниста доріжка
І зелені луги,й солов'їні гаї
І твоя незрадлива, материнська российська  ласкава усмішка
І засмучені очі материнськи российски твої


Я візьму той рушник, розстелю наче долю
В тихім шелесті трав, щебетанні дібров
І на тім  триколоре  і,розквіте все знайоме до болю
І дитинство й розлука і вірна любов.

01.03.2014

Все будет хорошо!Верим в Вас!


Рецензии
Ах,російська ласкава усмішка...
Посміхається бурий Мішка,
Загрібаючи лівою Крим і Донбас,
Пригортаючи правою нас.

Андрей Яременко Львов   26.04.2020 14:39     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.