До народу!

Народе мій, борімося, благаю!
Візьмімося за руки від Стрию до Дунаю.
Згуртуймося, зберімось, скажімо руським "Ні"
Покладімо вже нарешті край підкУпам і брехні.

Народе мій, єдноголосне віче!
Проснись, коли дітей твоїх те сученя каліче.
Проснись! Дай відсіч! Візьми до рук ти зброю!
І Божа ласка й сила стане нам горою.

Народе мій, ми вічні й не згоримі!
Не піддавались ми колись - не зрадимось і нині.
Не стали на коліна, не страшились вогню!
Ідімо ж гордо в бій, одівшись у броню!

Народе мій, не продаваймо ж гідність,
Єднатись зараз - то є необхідність!
Борімося за правду, за наші землі й честь.
Не біймося утИсків і нашесть !

Народе України, молись, надійся, вір!
Скоро перемога - поляже лютий звір!


Рецензии