Що ж ти наробила?

На Майдані Незалежності,
Від оков кривавої нежности,
Від палючого раздоріща,
Від політики чудовища,
Стогнуть братия словяни,
На Українском Майдані.

Сніг розтане ...
Лід зійде ...
Хто ким стане?
Що прийде?

Всі ми смертні.
Всі помремо.
Непомітні
Пропадемо.
 
Так за що же мруть словяни,
Під оркестр політунов?
Ви же мирнiе миряни!
І вільні ви від оков!
 
Так не будьте глобалізму
Ви слухняними рабами.
Волю дав патріотизму,
Не кидайтеся камнями.

Патріот - не той хто страшний,
І не той хто всех сильней,
Хто забув за день вчорашній,
Зробив хто ворогів з друзей!

Русь почали з Україні
Русских предки і твої.
Русь і ти - народ єдиний!
Не кацапи ми! Свої!

Слався ж вільна Україна!
Чи в москалів твоя біда?
Ми з тобою - суть єдина.
Так за що ж на нас обида?

Дай те Бог побільше світу,
Багато миру та любові.
Ти одна на всю планiту,
Старшая сестра Москові!

02.03.2014г.


Рецензии
На это произведение написано 8 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.