Мой ответ бывшему президенту Украины, укр

Моя відповідь колишньому президентові України

Кривда і лють охопила країну.
В мареві темному розум народу.
Кат намагався на дві половини
нас розділити... Чую зі Сходу

я відголоски й луну тих сусідів,
що зацікавлені регулювати
та руйнувати...
              Ти мало відсидів,
що так відверто умієш брехати?

Швидко втекти і прикрити сідниці...
Ти, підкоряючись свому безсиллю,
втік. І нажаль, я не маю рушниці,
хоч би гуманно підстрелила сіллю.

Кат, боягуз, недалекий і темний.
Маріонеткою був й залишайся!
Кров тих людей пролилась недаремно!
Кров тих людей на тобі, хоч покайся!

Їм вже набридла безглузда система.
Їм, як повітря, потрібна свобода!
"Буть чи не буть?" - не твоя вже дилема.
Вже це питання рішати народу.

Ти подивись матерям вбитих- в очі!
Відповіси за всі вбивства і смерті!
Відповіси за жахливий свій злочин!
Досить системі нас з присмаком жерти!

Зі свого боку ми зробим, що зможем.
З новими силами будем робити
нову країну. Боги допоможуть!
Вже нас нікому не зупинити!

Вільна. Багата. Квітуча. Єдина.
Бачу в майбутньому тебе такою,
Вельмишановна моя Україно!
Слава тобі! Вічна слава героям!

01.03.2014.


Рецензии