Паралельно разом

Як бережеш мене ти від лихих людей,
Так я тебе рятую від похмілля,
Від тих шалених іскр з твоїх очей,
Від дії того дурнопахнучого зілля.

Мов чари діють: розум - це сміття.
Все наче в паралельнім світі,
Та "мов" і "наче" - то не є життя!
Що дасть тобі хвилина в дивнім світі?

І час спинивсь. І день, як той пісок
Згорнувся в море, й хвилі віднесли.
Хіба ж це коштує цих сліз і цих думок?
Тримай не дим - мене з усіх тих сил!

В обіймах теплих забувай про все:
Біду, несправедливість і невдачу.
Бажай зі мною щастя ти понад усе,
Для нас вже не існує інших наче...


Рецензии