ВОНА...

Така красива, неймовірно ніжна,
просто щаслива - значить не одна...
Ти кожен день чомусь буваєш різна,
так ніби у душі живе весна...

Така проста, така щаслива,
ти та, що серце для усіх своє відкрила,
для інших це так важко й неможливо,
а в тебе виросли душевні крила.

Просто щаслива- вільна - це про неї
лише тобі усі мої трофеї!
Лиш будь благаю поруч зарас,
поки вогонь в душі не згас!


Рецензии