Долгая дорога к воле

І што казаць цяпер,
Не ведаю, панове...
Вайну мо трэцюю
Расея ладзіць...
Зноў...
Не хоча выпускаць
Нас з лап
Сваіх агідных...
Ці то на месцы
Перагіны?
Хутчэй за ўсё баіцца
Пуціна кагал,
Што пабягуць за Ўкраінай
Усе астатнія ...
Таму ў Крыме гэтакі аўрал...
Такім макарам маюць
Рускія намер
Аўтарытэт свой
Захаваць...
Не ўцяміць ім ніяк
Да гэтае пары,
Што людзі змэнчылісь
Чакаць...
Калі ўжо,калі...
На волю нас адпусцяць...
Маскалі...


Рецензии