Звернення до м тингуючих

Ви зруйнували місто Київ
В той час коли боролись,за вільну Україні
Ви самі винні в цих страшних гріха
Коли підняли руку ви на брата

За що ви боретесь?
Навіщо все це вам?
Коли в країні безлад вам так краще?
Ви зруйнували честь та славу України


І досить вже винити владу
Тільки ВАША в цім вина
Ви зруйнували,те що роками будували
Та інших людей ви мордували.


Рецензии