Память за загиблими 22 лютого Украина

І знове перше березня настало,
Прийшла весна на наш поріг
Одразу все задзеленчало
І сонце гріє, як торік.

Але нам нічого радіти,
Ми пам'ятаємо ті дні,
Як полягли наші рідні діти
У битві на рідній землі.

Вони боролися за волю,
За майбутнє своїх дітей
І поплатились головою
Сто їх загинуло тепер!

Життя для нас не стало кращим,
Хоча і зміни відбулись
Ми будем пам'ятати завжди,
Людей, які боролись і знайшлись.

І буде вогонь одвічний горіти,
На їхніх могилах удень і вночі.
І будем ми пам'ятати й любити
Всіх людей, які за нас полягли!!!


Рецензии