Зiрки

Сьогодні на вулиці весна...
Ії перші дні.
І на небі засяють нові зірки,
Які загораються, коли
з'являється любов у твоєму житті.

А моє небо прозоре та чисте.
Нічого на ньому немає.
Ні едина зірка не сяє...
Лише де-коли з'являється
та знову пропадає.


Рецензии