зустрич очей

Ця любовь була недовго
Хоч кохала сильно я
Ти для мене був коханим
І завжди ти ним будеш
Бо кохання це є перше
Перший погляд,
Перший поцілунок
Був від тебе
Після поцілунку зрозуміла я слова:" Перше кохання-це є справжнє"
Вже пройшло два гірких роки
Та кохання ще моє живе
В серці це вогонь палає
Після зустрічі очей


Рецензии