МОЖЕ БУТИ гумор

 Вчать доданки й суму діти.
 Клас мовчить, задумавсь.
 - Хоч місцями їх міняйте,
 - та ж виходить сума.
 - Може й так. - задумавсь Боря.
 - Може бути й інше.
 Тут, як хитро повернути, -
 певно, буде й більше.
 Від суботи до неділі
 часу мало вийде.
Від неділі ж до суботи...
 Ов-ва! Цілий тиждень!


Рецензии