Хитрун

 Вчивсь Петрусь у третім класі.
 Хліб купляв у магазині.
 Каже жінка враз на касі:
 - Став дорожчим хліб віднині.
 - Саме нині? От халепа!
 Той усі кишені витряс.
 Знов додому бігти треба.
 Що ж таке придумать хитре?
 Він хитнув, зітхнув глибоко.
 Настрій став якийсь неважний.
 Вмить примружив хитро око:
 - Дайте-но мені вчорашній!


Рецензии