Признання 3

Пробач, що надто довго я мовчав
Та більше вже не можу…
У серця твого свій причал
Знайти від нині хочу
Не в силах погляд відвести
І рвуться птахом почуття мої
В дім серця мого
Ти лиш раз ввійди
І позостанься в ньому назавжди


Рецензии