Севастополь - сирота

Що ти скоїла мамуся,
Де ти рідний тату.
Я ваш синку, так боюся
За свій дах й хату.

     приспів:
                Одеса – мамо,
                Ростов – тато,
                Синку – Севастополь.
                Вчора – з хамом,
                Лізуть кати.
                А на серці – обміль.

В мене є ще три брати:
Львів, Донецьк та Київ.
Досить їм в Криму води?
Кожен з них радіє.

    приспів:

Є у мене ще сестра –
Файна, та багата.
Погостюй в Криму, Москва,
На пляжі у брата.
 
    приспів:

Москва-сестра,три братА,
Тату та матуся
Я з молятства - сирата -
Море, як бабуся.

    приспів:


Рецензии