Нлп на майданi

 "І прийшов один із семи Анголів, що мають сім чаш, і говорив зо мною,                кажучи: Підійди, я покажу тобі засудження великої розпусниці, що сидить над багатьма водами.  З нею розпусту чинили земні царі, і вином розпусти її впивались мешканці землі."
 "І він гучним голосом кликнув, говорячи: Упав, упав великий Вавилон! Став він оселею демонів, і сховищем усякому духові нечистому, і сховищем усіх птахів нечистих та ненавидних, бо лютим вином розпусти своєї він напоїв всі народи! І земні царі з ним розпусту чинили, а земні купці збагатіли від сили розкоші його!"

                Біблія, Новий Заповіт, Об'явлення святого Івана Богослова,
                17 глава, 1 і 2 текст та 18 глава, 2 і 3 текст.



По бурхливому морю-майдану
Домовина з героєм  пливе,
Я ж померти із ним разом прагну -               
Бо страждання моє неземне!!!

Розриває, щемить моє серце
Та тремтить усе тіло жалом,
Жге, як ніби посипане перцем,
Ще й безвиході всюди полон…

Як так сталось в нашому віку,
Горя стільки на нашу добу,
Що нестерпно життю чоловіків -
Дратувать із косою стару?

100 життів загубили, натомість:
Горе, скрута та передчуття,
Перед долею пристрасна сповідь
І сумління відвічна печаль…

Стогне вітер, в істериці небо -
Смерть в людей шляховказний маяк,
У гіпнозу священиків кредо:
"Вільним станеш з війною козак".

Я дивуюсь: перечать як Богу -
Заповів нам життя берегти;
І з любов'ю Агапе дорогу-
Зло повинен всяк перемогти…

А вони святотатствують гордо:
Перебравши на себе кермо,
Йде блюзнірство «священним» акордом  -
Релігійне мороку чоло:

Викривляя людськую свідомість,
Щоб бравуючи бігли на гріх  -
Тих спецслужб іноземних ворожість
Скриють в гнів в чолов’ягах простих…

Напувала "блудниця"* так хмільно,
Що екстаз перемог надголів -
"Товариства таємні" повільно
Підштовхали  на згибель бійців…

Розширять, щоб якуюсь там "ложу"
Та гребти супер-мега-бабло,
Підставляють мотивами схожу
Сурогатної віри стерно…

Побудують на крові загиблих
Вічний "храм на пошану собі",
Обкрадуть на шляхах своїх хибних
Тих, хто з ними були в боротьбі…

Знають істину "бісові діти"
Та ховають її від людей ,
Бо Диявол панує у світі -
Владу дав їм правитель оцей!!!



*блудниця (Вавилон великий) - так виразно ілюструється у біблійному тексті неправдива релігія. Бог засуджує її, тому що вона піддержує земних царів, а не Бога і соромить Його своєю поведінкою!
Тому, далі у Об'явленні святого Івана Богослова, 18 глава, 4 текст ЗАКЛИКАЄ усіх щиро віруючих людей: "Вийдіть із нього, люди мої, щоб не сталися ви спільниками гріхів його, і щоб не потрапили в карання його."


Рецензии