Карi очi, чорнi брови...

Карі очі, чорні брови
І лиш коса не до пояса
Та козацтво в моїй крові
Україна - моя жива краса

Невже хтось думав, що покорить
Що поставить на коліна наш народ
Та ні, козак наш все поборить
Відстоіїть честь козацьких клейнод

Ми - українці - нація вільна
Ми - українці - діти героїв
Свобода наша - справа спільна
Ми переможемо в цьому двобоі`!!!


Рецензии