я не можу заплющити очи

Я не можу заплющити очі,
Вони плачуть від ранку до ночі,
Вони бачуть ,як людей убивають,
З болем в серці ховають,ховають

Що ж ти робиш, моя Україно,
нащо губиш ти брата та сина,
чим повинна вона-ця людина,
що родина в неї ти-Україно?

Що жила вона, згадки не мала,
А ти зброю у руці тримала,
А тепер всюди ходять бандити,
Каски в них та обличчя закрити...

Та весь світ тільки нам співчуває,
Емісарів все пхає і пхає,
Скільки треба придушувати волю,
Лише нам покладатись на долю??

Може досить і час схаменуться,
Хай до нас всі обличчя звернуться,
Щоби бачили очі сліпиї,
Що однакові душі родниї..

Що завжди бездоганно працюють
І лише на зарплату існують,
Що не люблять тих, хто обкрадає,
Обіцяє та не виконає...

Хто не може навести порядок,
І до грошей чужих дуже падок.,
В котрий раз настав час вибирати,
Бюлетені до скриньок кидати,


Досить мучити нас Україно,
Жити прагне звичайна людина,
Заховайте сокири війни,
Хочуть всі накінець тишини !!


Рецензии
Храни, Боже, нэньку Украйну!
Врозуми гэтьманов!
Быть ДОБРУ!!!

Кованов Александр Николаевич   28.02.2014 06:59     Заявить о нарушении
Может быть и доживем,а пока...."маємо те,що маємо!!!",як казав бывший президент Л.М.Кравчук...

Людмила Букреева   28.02.2014 23:58   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.