Новiтня версiя гiмну Украiни

1 куплет:
Народилась в Батьківщині
                І Слава, і Воля.
Вже нам, ненько-Україно,
Посміхнулась доля!
Малиновий стяг шовковий
     Сяє наче сонце.
Чисте синє наше небо –
     Мир в рідній сторонці.

Приспів:
Душу й тіло гартували
В битві за свободу.
Знають всі, що українці
Козацького роду.

2 куплет
Об’єднали Україну
               від Сяну до Дону.
Божі діти повернулись
               до рідного дому.
Чорне море посміхнулось –
               дід Дніпро – радіє.
Вже на землях наших рідних
                розквітає Мрія!

3 куплет
Повернувся Рай до Дому,
                щоб щасливо жити.
У відновленій країні
                підростають діти.
Чути спів пташиний всюди,
                Достигають вишні.
Знов лани широкополі
                Розквітають пишно.


Рецензии