У лабiринтi

Надто довгий день
Думки вже майже добили
Нащо я увійшов в цей лабіринт?
Вийти з нього не сила

Не пам’ятаю як тебе звати
Не пам’ятаю хто твої друзі

Тримаю серце в лівій руці
Стою у брудній калюжі
Вона мене не відпускає
Їй добре,коли в ній хтось загниває


У мене вже давно,лиш одна турбота
Вибратись,і згадати.
Хто ти?


               


Рецензии
Надто довгий день
Думки вже майже добили
Нащо я увійшов у цей лабіринт?
Вийти з нього не маю сили

Юлия Волынюк   06.03.2014 16:35     Заявить о нарушении