Ти тут, мiй Янгел?

Ти тут,мій Янгел-Охоронець?
Ти чуєш,що про тебе кажуть?
Як злії люди,як ворони,
Накаркують,бідою мажуть...
Як шлють по вітру твою віру,
Политу кров"ю молодою?
Чи мають ціль,чи просто звірі?
Чи прикриваються тобою?

(с)Єлисавета Град 27.02.2014.


Рецензии