У нас, кешавар, не душа й

Да шо ж вы хоть знаете влад.
Ага! Головач?
Так нёго мы ж и й выбыраль!

А ну, злизь, Пытро с самурай!
Да влады хоть нам трохы ш дай.
А то а ны в сраКУ СЬ ноГА Й. Быз помочый гамыРыканСьК.

Та й дуМаю я, но ушу
ПамоЖыць пажыць во зь ля Люсь.
Тада, шо там в Вась?
Ничога ш ни в кал.
Так, значыца, Е но в нас Ян? Ах, Ен?
Да ты ж пЕн!

Ах, езвы ж ны язвы й у ф враЧ.
А так. Шоськы мягК.
Ек мятК.

УлеЗла собака до мняв.
Так дай кишцы вж траф!
Шоб, ну, завТра траХ - и ныма ны й хвосТА Й.
СплошНый ТайИйЛанд фш.

О так всуе УЕ мы й вжрафш.
А шо Ж жучКам Кам.
Ну, так. Со й удач Ш.
Шырока бо татарська нагайк! Ны вам шнаРыть в крымКах.
Бо хто Ж вас фпухСКАмш.

ПетРарк?
Ха-ха-ха!

СпроСитэ Ж хоть тых парТыЗан,
Шо во, в ВасьКы й в лейСах.
Ныма а ны бульбаша
В ПолисьКому сь Край ль.


Рецензии